Здравей колега! Днес замерих ламбда сондата и тя работи променя волтажа от 0.1 до 0.9 волта, стойностите се менят поне по 2-3 пъти в секунда от най ниската до най високата. Замерих и съпротивлението на подгрева на сондата показа 3- 3.5 ома. По това съдя че сондата работи. Явно проблема мие от настройките на газовия инжекцион, от там идва и високия разход. Колата иначе върви вчера я заредих на OMV Враца даде 11.3 литра разход на извън градско което според мен е много, вярно е че този двигател си гори но мисля че не е нормално. Газовата уредба я закупих и монтираха в Power gas на ул. Николай Крушкин в София през 2013 г. Първоначално гореше 8 литра газ на дълго и 10 литра с градско каране. След това започна да няма мощност вдигна разхода, ходих няколко пъти до София до Power gas но така и не направиха някаква прецизна настройка. Те настройват на място за 1 минута и казват готово, но проблема си остана за съжаление и аз се отказах да ги търся вече. За това в края на месеца ще дойда специално заради тази работа да я погледнеш ти

Приятен ден ти желая