Хубаво си ми работеше количката с обикновената газова ,ама дявола като си няма работа

Реших да и сложа ГИ Бардолини втора ръка,рейка Рейл (калибрирана на 0.5)с дюзи 1.5 и изпарител някакъв български нал.1.20.Първия проблем е че оборотомера на софтуера показва почти двойно на този на колата,дюзите били големи но при коеф. 1.83 бензиновите времена(около 2.00) са еднакви на празен ход а газовото е около 3.6мс(както и да променям диф.нал. не мога да го вдигна до 4мс), но не работи много добре

Все не ми се вярва дюзите да са големи.Не знам бен.инжекцион на какъв принцип е но на газ минава само ако всички са едновременно,по единично като премине първия и веднага минава пак на бензин,също така не преминава винаги сам на газ(чува се как съка клапана в бутилката но не минава),по някога от втория път успява,но в повечето случаи трябва принудително да го превключвам.Когато е загряла пали веднага на газ(така съм задал) без проблем.Пробвах ком. на друга кола със същата газова и там всичко си работи нормално.Някъде нещо бъркам.Моля за помощ.